Buiten is het 23 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.084 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

  GGG Helmond

Frans (1 van onze collega’s) zat bijna de hele week na Sinterklaas én een dag of 4 na de kerst te zeuren. Hij vond het geen stijl dat hij geen enkele surprise van zijn collega’s had gekregen. Zeker gezien zijn nog grotere behulpzaamheid dan het voorgaande jaar, had hij op zeker een paar mooie cadeaus verwacht. Want voor hem is er geen groter genot dan het uitpakken van cadeautjes.Hij vertelde ons dat nu al zo vaak, dat wij het nog onthielden ook.
Eerlijk toegegeven: zijn behulpzaamheid is prijzenswaardig. Omdat Frans morgen jarig is zorgden wij dat hij in dit prille jaar toch nog aan zijn gerief komt.

voor de foto die we zojuist van zijn kantoor maakten. 
.

Pst: Wees niet bang dat Frans dit bericht te vroeg (= voor zijn verjaardag) ziet: vandaag is hij vrij en thuis heeft hij (zoals de meesten van ons) geen internet.

1 reactie:

Geweldig heeft ie wat uit te pakken!!Alleen jammer dat je kunt zien wat erin zit……..

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *