Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.193 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

  GGG Helmond

Zoals bekend zal er vanaf de Julianabrug richting Aarle-Rixtel een nieuwe prestigieuze wijk komen, De Groene Loper genaamd.
Wij ontdekten dat de gemeentelijke plannen nu ineens zijn gewijzigd. De echte Groene Loper blijkt al te beginnen vanaf de brug aan het Havenplein. Of dit zo’n positieve verandering en reclame voor Helmond is, mag betwijfeld worden.

voor een foto van de verlenging van “De Groene Loper”.
.

4 reacties:

En dat is nog alleen wat er boven op het water drijft. Ik wil niet weten wat er allemaal in ligt!!

Beantwoorden

getver! volgens mij wil ik niet eens weten wat er in ligt..

Beantwoorden

Klopt, geen goede reclame voor dat project. Hoewel: jullie besteden er toch maar mooi aandacht aan en eindelijk weer eens een project dat niet te laat begon. 😉

Beantwoorden

Ik vind die Groene Loper totaal niet passen in het geheel van de Oranjebuurt/Zwanenbeemd. Ik dacht eerst dat er sprake was van een soort van Anton Pieck stijl? Maar het wordt toch a la Meerhoven? Strak strakker strakst?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *