Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.068 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

  GGG Helmond

Iets meer dan een jaar geleden konden wij jullie informeren over de nieuwe liefde van onze collega Nico (die van de technische dienst). Vandaag kunnen we melden dat zijn liefde er niet kleiner op is geworden. Want gisteren zijn ze al wezen kijken naar de prijzen van de eventueel noodzakelijke trouwringen.
Ze hadden daar op kantoor niets van verteld, maar ‘bij toeval’ zagen we hun vervoermiddel staan. Dat herkenden wij meteen, want daar zijn er niet zo veel van.

  voor de fiets van ons liefdeskoppel.

3 reacties:

Ik heb ze vanochtend nog samen zien fietsen, Nico en zijn vriendin Tine. Ze hadden allebei een oranje hesje aan, met een cijfer er op.

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud):
Toen je ze gisteren zag, zat Nico toen voorop? We hebben hem namelijk al vaker uitgelegd dat dat niet hoort en er ook niet uitziet.

Beantwoorden

Nico zat eerst inderdaad voorop. Maar toevallig zat er bij ons op de hoek een toezichthouder die zei dat Nico toch echt achterop moest gaan zitten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *