Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.511 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

  GGG Helmond

Vanzelfsprekend ging het gesprek vanochtend bij binnenkomst op kantoor over dierendag. Alle extra’s die onze huisdieren gekregen hadden, kwamen 1 voor 1 aan de beurt.
1 Collega bleek het dit jaar helemaal vergeten te zijn. “Kan gebeuren” zei hij, zichzelf geruststellend. Maar na de blikken van zijn collega’s, voegde hij er snel aan toe “maar na kantoortijd ga ik natuurlijk meteen naar de dierenwinkel en zorg voor een lekkere verrassing voor mijn hondje.”
Wie er verrast gaat worden, denken wij al te weten. Want ‘heeeeel toevallig’ belden wij een uurtje geleden Meggy, zijn huishoudelijke hulp op donderdag. Om haar even te vragen wat het hondje er van vond dat zijn baasje werelddierendag vergeten was. Na een lang onsamenhangend verhaal zei ze “Ik kan niet lang praten, ik ben hier om te werken. Maar ik maak met mijn mobieltje wel een foto en stuur die even”.

voor de verrassing.

2 reacties:

Denk niet dat het baasje hier heel blij mee is.

Beantwoorden

oh.. ben ik blij dat ik geen hond heb!! (en door mijn verhuizing ook tijdelijk geen bank)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *