Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.346 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

  GGG Helmond

Zoals we eerder schreven, start morgen de columnreeks van onze Helmondse politici. Wij kijken er naar uit. Een tijd van veel onderling overleg resulteert dan in de eerste vrucht. Wat er allemaal achter de schermen werd overlegt kunnen, willen en mogen we hier niet vertellen. Maar 1 voorval kunnen, willen en mogen we jullie in deze rubriek niet onthouden.
1 Van onze Helmondse raadsleden was tijdens zijn vakantie iets nieuws tegengekomen. Hij achtte dat geschikt om in heel Helmond toe te passen. Helaas kreeg hij van zowel B & W als de rest van de gemeenteraad geen bijval voor zijn idee. “Mag ik dat dan in 1 van mijn columns plaatsen?” vroeg hij ons.
Natuurlijk antwoordde wij. “Zolang het maar met Helmond heeft te maken, mag je schrijven wat je wil.” We voegden er aan toe dat onze eerste gedachte niet zo positief was omdat 1-persoons huishoudens er niet veel aanhebben. Het lijkt ons meer iets voor bejaardentehuizen en andere grote instellingen.

voor wat hij ons toestuurde.
.

1 reactie:

Kan zo met de kerst toch wel eens heel handig zijn hoor 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *