Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.042 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

GGG HelmondHoewel de voorjaarskermis vanavond pas om 24.00 uur eindigt, is de eerste kermisexploitant al vertrokken. Afgelopen nacht pakte hij zijn volledige attractie in en vanochtend vroeg vertrok hij met zijn hele hebben en houwen.
Door het slechte weer waren er weinig knaken te verdienen, vertelde deze kleine zelfstandige (ZZP-er) ons. Daarbij was hem na enig onderzoek gebleken dat er dit jaar meerdere attracties waren die precies hetzelfde waren als die van hem.

voor de vertrekkende gedesillusioneerde kermisexploitant.

2 reacties:

Tja, dat weet je met de voorjaarskermis, wanneer hebben we voor het laatst mooi weer gehad?
Beter opschuiven naar september of zo, indien niet mogelijk afschaffen? Dat zou zonde zijn, maar we mogen al in de handen klappen als we met de ZOMERkermis fatsoenlijk weer hebben, d.w.z. droog en 23 plus.
Ben zo jaloers op het klimaat van zuid Spanje, hmmm.

Beantwoorden

Heb je uberhaupt op de foto geklikt voor je een reactie plaatste? 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *