Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.184 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

  GGG Helmond

Het heeft ons knutselwonder van de technische dienst nooit echt lekker gezeten wat we ruim een jaar geleden hier plaatsten. Maar gisterenochtend kwam hij gelukkig weer met opgeheven hoofd binnen. Vol trots meldde hij met een zelfontworpen elektrofiets naar het werk gekomen te zijn.
Wij konden onze oren niet geloven wat er allemaal op en aan zou zitten. “Heel wat beter dan dat fietske van dat maidje hè?” vroeg hij na de uitleg van elk technisch snufje. In de middagpauze zijn wij even gaan kijken en namen we een paar foto’s. Het enige nadeel volgens de ontwerper was dat hij nogal behoorlijk moest trappen om alles te kunnen laten werken.

voor het fietsplezier van onze collega.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *