Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.747 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

  GGG Helmond

Naar aanleiding van het vorige log, kregen we op kantoor een erg persoonlijk mailtje van onze grote baas. Omdat het niet om niks gaat, hebben wij gemeend zijn mailtje hier te moeten plaatsen.

Beste ….., ….., ……. en …,  (namen verwijderd ivm de privacy)
Ik las van de week dat de financiële crisis ook Helmond trof. Helaas ook mij persoonlijk. Vaak gaat het me goed, maar nu gaat het slecht. Na het controleren van mijn inkomsten uit de weblog en mijn persoonlijke uitgaven ziet het er helaas naar uit dat ik
de laatste maanden toch wat te royaal heb geleefd.
Ik zie mij daarom gedwongen wat persoonlijke hobby-dingen te verkopen. De komende weken ga ik daarmee van start. Treur niet, het zij zo.
Alles wat ik kwijt wil, heb ik in mijn tuin neergezet en er een foto van gemaakt. Als jullie of iemand die jullie kennen iets zien dat bruikbaar is en graag hebben wil, laat me dat dan even weten.
Groet,
Jullie baas

voor die foto en zie dat het menens is.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *