Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.347 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

  GGG Helmond

Vannacht, precies 1 jaar geleden, sliep 1 van onze collega’s voor de tweede keer in zijn appartement ergens op de derde etage in de stad. Een ieder die het (niet) horen wilde, kreeg vanaf die dag te horen dat zijn balkon nog mooi aangekleed moest worden. Een vast onderdeel in die monologen was de fontein. De fontein in de tuin van zijn vroegere woning die hij zo mist. Stad en land liep, belde en surfte hij af, zoekende naar die ene fontein die perfect bij zijn balkon paste.
Vanochtend belde hij naar kantoor. Eindelijk had hij een fontein gevonden die aan zijn strenge eisen voldeed: niks te groot en 2 kleine waterstraaltjes. Maar nu was zijn vrouw het niet eens met de keuze die hij gemaakt had. Wij zouden het wel weten met zo’n vrouw met bekrompen ideeën.

voor het uitgezochte waterplezier.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *