Buiten is het 29 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.254 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

GGG Helmond

Morgen heeft de stadsredactie van het Eindhovens Dagblad weer een nieuw onderkomen. Ditmaal op de Markt. Van harte gefeliciteerd!
We spraken een oudere ED-verslaggever die niet te spreken was over zijn zoveelste verhuizing (2 keer Marktstraat, Zuid-Koninginnewal, Kromme Steenweg en nu dus de Markt). Steeds maar weer verhuizen en dus verhuisdozen inpakken, uitpakken, weer wennen aan de nieuwe kantoorruimte et cetera, et cetera. “We lijken onderhand wel de verhuiskrant.” En wat wordt het volgende adres? Zo vroeg hij ons zonder echt een antwoord te verwachten.
Door zijn klaagzang weten wij wat we op de receptie moeten geven. Een cadeau dat het verhuisgedoe voor het personeel minimaliseert. We gaven het al eens eerder aan een vaak verhuizende relatie die het nog steeds overal mee naar toeneemt.

voor ons verhuiscadeau.
.

3 reacties:

Inderdaad proficiat om op zo’n mooie lokatie te mogen / kunnen werken. Dubbel proficiat omdat het ED nu een gemeentelijk pand huurt en zodoende via de huurpenningen ervoor zorgt dat nog wat moneten terugvloeien in de gemeentekas en zodoende een gedeelte van mijn / het abonnementsgeld op die wijze toch nog goed wordt besteed!
Best een prettig idee dat het ED, wat niet altijd positief is over onze politieke wandelgangen nu de gemeentelijke inkomsten, mogelijk onbedoeld, positief beïnvloedt.
Houe zo!

Beantwoorden

Proficiat ED Helmond.
Nu kunnen de boodschappen rechtstreeks van de markt worden gehaald.
Er wel voor waken dat de boodschappen niet al te goedkoop worden.

Beantwoorden

@Berry Smits:
Zo negatief is het Eindhovens Dagblad niet over jouw/jullie partij vind ik. Naar mijn waarneming hebben ze meer de pik op de PvdA.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *