Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.243 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
15reacties

GGG Helmond

Maandag 14 juni spelen we de eerste wedstrijd op het WK in Zuid-Afrika.
En jij kunt daarheen!! Een ondernemer op de Mierloseweg stelt 3 kaartjes beschikbaar om onder de bezoekers van de weblog te verloten. Een prachtig onbaatzuchtig gebaar..

voor de 3 zitplaatsen. (foto via De weblog van Johannesburg)
.

15 reacties:

Je moet een gegeven paard nooit in de bek kijken hé. Wie gaat er met me mee?????

Beantwoorden

Grappig. Ik wil wel met je mee Ellen. Moet er nog wel een leuke vent mee gaan, dat zit wel lekker knus daar.

Beantwoorden

Ik zou er graag heen willen!

Maar ja, ik ga nu met vrienden naar Het Brabant House! kei groot scherm 6,5 meter ofzo en Berry van aerle enz. spreken daar! Bijna Zuid afrika 😉

Beantwoorden

Voor wie vanavond geen zin heeft in de wedstrijd Uruguay – Nederland heeft restaurant Le Baron een heel mooi alternatief:

Beantwoorden

Nederland – Argentinië zat vanavond wel op de tribune in Kaapstad.

Beantwoorden

Zondagavond allemaal naar het havenplein voor de wedstrijd Nederland tegen Spanje. Wordt een supergroot scherm opgesteld. Jammer dat ze dat niet eerder deden.

Beantwoorden

@Jan:
Volgens mij komt er juist geen groot scherm op het Havenplein. Dat schreef de krant gisteren tenminste.

Beantwoorden

Groot WK-scherm op het Havenplein zondag
De wedstrijd Nederland – Spanje zal zondagavond toch op een groot WK-scherm op het Havenplein worden vertoond. Dat bevestigde zojuist een woordvoerster van de gemeente Helmond aan ons.
Hoewel eerder verboden, is de gemeente Helmond toch overstag gegaan en heeft nu de vergunning verleend aan de Horecavereniging kanaalzone. Aan de horeca is het om dat WK-scherm te plaatsen.
We verwachten nog een officieel persbericht van de gemeente. Zodra we meer info hebben, lees je dat hieronder.

Beantwoorden

Aanvullende zaken bij het groot WK-scherm zondag
De Horecabelangenvereniging Kanaalzone heeft van de gemeente formeel de vergunning gekregen om het WK-scherm te plaatsen. Vanaf 13.00 uur zondagmiddag mogen de horecazaken met hun activiteiten starten. Drank mag alleen in plastic bekers worden verkocht.
Om het geheel in goede banen te leiden wordt het wegverkeer op de Havenweg (tussen toegang naar Elzasparkeergarage en Kanaaldijk N.O.), Havenbrug, Kanaaldijk N.W. (kruising Kanaaldijk N.W. / Kromme Steenweg / Veestraatbrug), Kanaaldijk N.O. (kruising Kanaaldijk N.O. / Havenweg) en Steenweg (van Kanaaldijk N.W. tot kruising Christinalaan / Kromme Steenweg) afgesloten.

Beantwoorden

@Ellen (2 juni) en Astrid (3 juni),
Omdat jullie als enige gereageerd hadden, ben ik er vanuit gegaan dat jullie de kaartjes gewonnen hadden.
Een kort verslag van wat jullie mee gemaakt hebben is toch wel het minste wat jullie met ons kunnen delen 😉

Beantwoorden

@Ad: 😉
De weblog van helmond had het bijna allemaal goed geregeld. Een rechtstreekse vlucht vanaf Welschap, een mooi hotelletje all inclusive voor een kleine week en zelfs een beetje zakgeld. Maar er ontbrak een leuke vent die meeging en dat wilden ze niet regelen. dat ging te ver zeiden ze.
Ik ben daarom dus niet geweest, hoe Ellen haar verhaal is weet ik niet.
Toch een leuke actie vond ik.

Beantwoorden

@Astrid
Geen leuke vent willen regelen?
Daar zal ik de hoofdredacteur van dit weblog toch eens op aanspreken, de volgende keer dat ik hem zie. Hij had maar één mailtje hoeven te sturen, en die leuke vent was geregeld. 😉

Beantwoorden

Tja en nou mijn verhaal; ik had eerlijk gezegd wel verwacht dit zich een vrijwilliger zou melden. Aangezien dit niet gebeurd is, ben ik ook maar niet gegaan en heb ik alle wedstrijden noodgedwongen met vrienden + bbq + de nodige drank moeten kijken. VERVELEND HE!!!!!!

Beantwoorden

Even een reactie op het bovenstaande omdat er anders een onjuist beeld kán ontstaan.
Hetgeen Astrid zegt klopt helemaal, op 1 klein detail. We hebben haar wel een man aangeboden die haar dat weekje zou vergezellen. “Die is nog kleiner dan Wesley Sneijder, daar heb ik echt geen zin in” zo waren haar letterlijke woorden. Feitelijk klopte dat wel want die stoere bink was het 4-jarig neefje van 1 van ons die toevallig oppasdienst had en een makkelijke oplossing zag. Maar het een aanbod lag er dus wel!
Omdat er zich hierboven geen mannen hadden aangemeld, hadden wij het idee dat niemand met de 2 dames naar Zuid-Afrika wilde gaan.
De zitplaatsen zijn dus onbezet gebleven. Helaas voor Astrid en zeker (als je leest hoe zij zich toen heeft moeten vermaken) voor Ellen. Over 4 jaar als het WK in Brazilië wordt gehouden hebben jullie hopelijk meer geluk.

Beantwoorden

Met een grote hijskkraan is zojuist het WK-scherm geplaats op het Havenplein. De plastic bekers staan klaar. Het aftellen is begonnen…

WK

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *