Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.042 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Het gelegenheidsduo The Common Linnets (Ilse DeLange en Waylon) bereikte zojuist de tweede plaats op het songfestival. Een pracht resultaat.
Een common limit is de Engelse naam voor het zangvogeltje dat we in Nederland de kneu noemen. Op dit uur kunnen we bij de gemeente niet checken of het als een eerbetoon bedoeld, maar feit is dat Helmond als enige in Nederland een straat naar hen heeft genoemd: de Kneustraat in Helmond Noord.

1 reactie:

Na zoveel jaren eindelijk weer eens een succesje mbt het Songfestival. God, wat heeft dat véél kreun gekost. Ware het niet “de Oostenrijkse baard”, dan was Nederland héél misschien wel eerste geworden.
En werd dat nummer van Ilse en Waylon in eerste instantie niet afgebroken en de grond in geboord? Je ziet maar weer dat er niet altijd peil op is te trekken. Een country-nummer zo hoog op het scorebord? Och, waarom niet. Wel on-Nederlands!

Het zou de Gemeente Helmond sieren als het straatnaambordje “Kneustraat” gewijzigd zou worden in “Kneustraat – The Common Linnits”. Haha. Van mij mag het, maar ik denk dat heel wat anderen er anders over zullen denken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *