Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.207 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

  GGG Helmond

Wij kunnen het allemaal niet meer zo goed volgen. In Nederland is er een groot gebrek aan staanplaatsen op de woonwagenkampen. Wat schetst onze verbazing, bij ons in Helmond stond een woonwagen leeg waarin hennepplanten werden gekweekt. Deze woonwagen is een aantal dagen geleden door de gemeente Helmond van het kampje gehaald en zolang elders opgeslagen.Wij zijn erg benieuwd hoe 1 en ander een vervolg krijgt.
Overigens heeft zo’n optrekje nog maar weinig raakvlakken met een woonwagen.

  voor een foto van de verwijderde woonwagen.

3 reacties:

Er zijn te weinig plekken op de woonwagenkampen, omdat er nog weinig plekken mogen.. Waar was dit eigenlijk?? Want blijkbaar heb ik het nieuws gemist.. :S

Beantwoorden

ach wat stom.. ik vraag waar, terwijl het erbij staat.. sorry hoor!! ik heb gewoon slaap, en dan zie ik het niet meer zo helder.. 🙁

Beantwoorden

is de wagen te koop

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *