Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.305 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

  GGG Helmond

De gemeente Helmond voert al jarenlang strijd tegen ergernis nummer 1: de hondenpoep. Vele wegen werden al bewandeld om daar een definitief einde aan te maken.
Nu heeft een ambtenaar van onze gemeente de oplossing gevonden, denkt hij. Toevallig heeft hij een iets intelligentere hond dan de gemiddelde Helmonder. Daarom wil hij ieders hond een verplichte cursus (op eigen kosten) laten volgen. Wij vinden het weggegooid geld omdat deze oplossing helemaal niet werkt.

  voor het kunstje van zijn hond.

3 reacties:

Geweldige foto !

Beantwoorden

het zou wel een goeie oplossing zijn!!

Beantwoorden

Hondenpoep wie klaagt er niet over.Bij ons in de rij heeft niemand een hond en toch ligt de hel groenstrook vol met dat bruine spul.Ze schijten overal behalve bij hun eigen voor de deur.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *