Buiten is het 16 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 81.262 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

GGG Helmond

Van Rijsingen Diepvries uit Helmond fuseert met Rombouts Food International BV uit Waalwijk. Het nieuwe bedrijf heet Froster. Van Rijsingen Diepvries en Rombouts krijgen elk de helft van de aandelen. Deze ijskoude fusie betekent een bundeling van krachten en expertise. Wel zo fijn dat de aandelen gelijk verdeeld zijn. Een nieuw logo voor het nieuwe bedrijf was al gauw gevonden en wij kunnen je dat als eerste tonen. Nu maar hopen dat het ijs niet breekt.

voor hun nieuwe logo. Fusiegekheid op een stokje.
.

1 reactie:

Wel jammer dat het nieuwe hoofdkantoor naar Waalwijk gaat. Een icoon uit de Helmondse voedsel-industrie verdwijnt een beetje…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *