Buiten is het 25 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.260 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

GGG Helmond

Groot nieuws voor een grote stad in wording. Op diverse wijzen en in diverse media komt Helmond de laatste tijd positief onder de aandacht. Eerder ontving Helmond de predikaten mooiste markt en slimste regio. Kortgeleden zetten Rochelle (winnares X-factor) en Isa (winnares Herrie XXL) Helmond met hoofdletters op de Nederlandse kaart.
Niets kan echter tippen aan de uitvinding van de komkommersmoothie. Dit ultieme gezondheidsdrankje heeft de komkommer gered van zijn ondergang. Wouter de Heij student aan de Groene Campus heeft de groene vrucht een nieuwe bestemming gegeven en verwerkt van Hangop naar Komop. Met grote zorg worden momenteel duizenden komkommers verwerkt tot smoothie, en let wel, zeer vriendelijk en uiteraard vooraf verdoofd.

en zie op welke vriendelijke wijze de komkommer zijn einde vindt.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *