Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.287 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

  GGG Helmond

Op 24 juni besteedden wij hier al aandacht aan het texen van de onderkant van de Traverse. We vonden toen dat het uiteindelijke resultaat er mocht wezen. Maar deze gemeentelijke investering is nu al weggegooid geld.
Of wij moeten het helemaal verkeerd zien omdat het een vorm van kunst is die Yomani in een reactie op dat log voorstelde. Kunst die wij eenvoudige Helmonders dan blijkbaar niet begrijpen.

om ons uitsluitsel te kunnen geven.
.

6 reacties:

tis inderdaad weggegooid geld …
wat ziet het er toch weer uit

Beantwoorden

Het viel me al op toen ik er afgelopen week voorbij fietste. Inderdaad weggegooid geld, want aan de andere kant van het kanaal tegen het plafond is het ook al niet meer zuiver.

Beantwoorden

Helmond en tunnels/viaducten is schijnbaar niet niet zo’n hele goede combinatie.

Beantwoorden

Kunst a la Pacr Guell (Gaudi) stelde ik voor.. niet van die smerige lektroep

Beantwoorden

@Yomani:
Bedankt voor je toelichting. Weten wij ook weer dat het niet is geworden wat je destijds voorstelde. Er zijn zoveel kunstvormen die wij eenvoudige mensen uit Helmond niet allemaal herkennen.

Beantwoorden

Ik ben ook maar een ‘eenvoudige’ Helmonder hoor 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *