Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.071 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

  GGG Helmond

Vanmiddag de finale van de verkiezing van Het lekkerste broodje van Helmond. Ook wij deden mee en stuurden een inzending naar deze, door Lunchroom De Keyser georganiseerde, wedstrijd.
We doen ’t niet graag, maar ook slecht nieuws over onszelf horen we te brengen. Want helaas mag ons heerlijk typisch Helmonds belegd broodje straks niet meedingen voor deze titel. We kwamen niet door de voorrondes.
Pijnlijk voor onze culinaire aspiraties. We hadden zo ons best gedaan, echt alles uit de kast gehaald en niet bespaard op de ingrediënten. Helaas, te vergeefs, het was niet genoeg blijkbaar. Balen, uithuilen en heel snel vergeten!

  voor onze inzending.

4 reacties:

T’is wel een echt Hellemonds broodje;” Lekker veul en voral graout”.

Beantwoorden

@Helga:
Jij begrijpt ons tenminste, zat jij maar in de jury.

Beantwoorden

In 2008 meer succes.

Beantwoorden

Ik heb inmiddels gelezen welk broodje er wel gewonnen heeft en ik moet eerlijk bekennen dat ik het idee niet echt heel origineel vind. Ik heb ditzelfde broodje vorig jaar al in een Italiaanse broodjeszaak (Panini) in Rotterdam gegeten. Misschien dat het recept nu pas is overgewaaid naar Helmond en omgeving.
Weblog; succes voor volgend jaar!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *