Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.744 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Urinoirs, het vervolg

Vrijdag 18 november maakten wij in GGG, log 21 melding van de minachting die ons ten deel viel op het toilet in een Helmondse kroeg. De kroegbaas deed ons toen de toezegging om te kijken wat hij er aan kon doen.
En hij heeft woord gehouden. En meer dan dat, zo merkten wij. Want als wij nu de minste of geringste aandrang bespeuren dat wij naar het toilet moeten, gaan we meteen. Van 1 van ons wordt zelfs gedacht dat, ofschoon hij nog niet moet, toch gaat. Want zeg nou zelf, het is toch een genot om hier te gaan met zoveel vrouwelijke aandacht.
Of zijn er heren die zich hier zouden schamen?

  voor een foto van de vernieuwde urinoirs en aankleding.

1 reactie:

haha ..
nu nog de mooie mannen wand variant , wel slecht voor de bar omzet maar de wc juf lacht zich een breuk met de vernieuwde inkomsten 😛

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *