Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.813 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek
Gaswinning in Helmond?

Een paar weken geleden zagen we opeens een metershoge vlam branden midden in een woonwijk. We konden onze ogen niet geloven! Als goede journalisten hadden we natuurlijk een fototoestel bij de hand en konden het bewijs vastleggen. Uitvoerig navragen leerde ons dat er volgens de NAM in Helmond geen gas onder de grond zit en dat er door de gemeente geen vergunning is afgegeven voor proefboringen. Nu zijn wij wel benieuwd waar het dan wel om te doen was?Wij verwachten via deze rubriek antwoord op onze vraag te krijgen omdat wij immers gelezen hebben dat o.a. een wethouder, diverse gemeenteraadsleden, een voorzitter van de projectgroep uit de wijk en ander “hoog spul” al het nodige op deze weblog schreven. Dus op deze manier moet deze kwestie te achterhalen zijn.

  voor de foto die wij namen.

5 reacties:

Bevrijdingsvlam?

Beantwoorden

Dat was een vuur om een rooksignaal te krijgen om zodoende de spelers van de WWWWW-vraag te waarschuwen dat het antwoord op de vraag mbt Catharina-gilde vlak daarbij te vinden was 8)

Beantwoorden

Jammer dat die ‘s avonds uitgebrand was.

Ik dacht meer aan een lokvuur voor Peter W, zodat we hem makkelijk kunnen vinden.

Beantwoorden

Ja Ad, dat had het ook kunnen zijn 8)

Beantwoorden

Haha.. Ja dat zal het zijn geweest 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *