Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.217 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

GGG Helmond

Zicht krijgen op de plannen van de toekomst, het is mogelijk in het nieuwe  Virtueel Helmond. De gemeente Helmond kreeg de afgelopen jaren veel waardering voor de virtuele 3D-wereld van Helmond. Het project werd zelfs 2 keer genomineerd voor de EU EGovernment Awards.
Virtueel Helmond kent sinds woensdag nieuwe onderdelen zoals vliegen over Helmond in een luchtballon en nieuwe ‘avatars’ (virtuele karakters). Heb je moeite met de besturing? In de Stadswinkel (Frans Joseph van Thielpark 1) is een handig instructieboekje te verkrijgen.
Een hele bijzondere internationale avatar is onlangs ‘reëel’ gesignaleerd boven Helmond. Hij had wat moeite met de besturing en kwam zelf een kijkje nemen.

en kijk zelf maar.
.

2 reacties:

Ik meen dat ik die kop ergens van ken? Is dat niet burgemeester Jacobs?

Beantwoorden

Ja, nu je het zegt.
Daaronder in dat mandje (ha, ha!).
Op zoek naar … de 100.000e Helmonder

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *