Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.723 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

  GGG Helmond

Als een wilde stormde onze grote baas vanochtend ons kantoor binnen. “Werkt die Mabel nu voortaan ook bij de weblog?” vroeg en schreeuwde hij tegelijk. Wij, de toegeschreeuwde aanwezigen, keken elkaar verdwaasd aan en dachten waar heeft hij het nú weer over?. Weken zagen we hem niet en dan komt hij op een zondag zo binnenstormen.
In een poging hem enigszins tot bedaren te brengen werd zijn Mabelvraag ontkennend beantwoord. Zonder resultaat want meteen daarop schreeuwt hij “dan hebben jullie zeker een stelletje ambtenaren of een vandaal aangenomen”. Ambtenaren? Vandaal? Wetende dat hij dat beledigingen vindt, keek iedereen elkaar geschrokken aan. “Waarom zouden we dat doen?”. “Ja die doen dat ook!” snauwde hij meteen terug. Meteen rent hij naar een pc en klopte een adres in.

om te zien waar hij zo over raaskalde.

een screenshot (mocht er toch een Mabel aan de slag gaan)

2 reacties:

vooral dat : lokale verankering.. helmond komt weer op de kaart..nu weer eens positief. dankzij de nimmer aflatende ijver van de redactie van “hellemond.web-log.nl”

Beantwoorden

@zuster clivia: Bedankt voor het compliment.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *