Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.346 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

  GGG Helmond

De laatste jaren klaagden de bewoners van serviceflat De Ameide in de Sinterklaasperiode. Het was hen opgevallen dat er nog nauwelijks iets in hun gezette schoen kwam.
Zoiets vinden zij niet leuk natuurlijk. We deden daarom navraag bij het managementteam van Sinterklaas. Dat bracht aan het licht dat door de hoogte van het dak en de vele antennes op dat dak er bijna geen Piet meer te krijgen was voor deze klus. Zelfs het paard van Sinterklaas ging steeds meer moeite krijgen met dergelijke hoge gebouwen en de moeilijk bereikbare schoorstenen.
Na enig aandringen en verduidelijking van de situatie door het weblogteam heeft de Sint het zich dit jaar toch aangetrokken.

voor de oplossing van de Goedheiligman.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *