Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.184 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

  GGG Helmond

De zondagavond is voor een aantal medewerkers van de weblog een vast stapavondje. Zo ook voor onze fotograaf. Maar gisteren liep dat een klein beetje uit de hand.
Zijn fiets had hij goed op slot gezet én vastgemaakt aan een gedeeltelijk opengewerkt rolluik.Veiliger kon de fiets bijna niet gestald worden, dacht hij. Ware het niet dat hij bij het naar huis gaan helemaal vergeten was dat ie met de fiets was gekomen.
Vanochtend op weg naar kantoor kwam hij er pas achter dat ie gisteren zijn fiets had laten staan. Hij dacht hem vlug even op te pikken. Maar daar aangekomen besloot hij toch maar om na kantoortijd eventjes terug te gaan.

voor zijn gestalde fiets.
.

6 reacties:

Weblog; ik ben nou toch zo benieuwd wie van jullie dit gedaan heeft? Jammer dat dat niet bekend gemaakt wordt want nu moet ik dat zelf gaan bedenken. Ik zal trouwens ook niet bekend maken wie ik verdenk hoor!!!

Beantwoorden

Zijn vrouw zal ook wel boos zijn. die moest vandaag natuurlijk te voet naar de stad.

Beantwoorden

Porcupine; oooh jij weet dus wel wie het was.

Beantwoorden

Ho,ho,ho. Voor alle duidelijkheid ik was het niet. Wij wonen overal even dicht bij en van Roosvicee wordt je niet zo vlug vergeetachtig.

Beantwoorden

Peter W; wie zei er dat jij het was???? Je maakt je nu natuurlijk wel een beetje verdacht.

Beantwoorden

@Ellen
Nee ik weet niet wie het was. Maar omdat het een damesfiets is, neem ik aan dat het de fiets van de vrouw van de medewerker is.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *