Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.450 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

GGG Helmond

In aanloop naar de Brabantse Statenverkiezingen van woensdag speelt mobiliteit rondom Eindhoven en Helmond een grote rol. Al jaren wordt discussie gevoerd rondom de aanleg van de Ruit rondom Eindhoven / Helmond. Vanuit Eindhoven, via het Dommeldal bij Lieshout doorsteken naar de N279? De N279 verdubbelen van Veghel naar Asten? De A270 (Eindhoven – Helmond) meer ontlasten?
Er worden maar geen keuzes gemaakt. Het mag niet ten koste gaan van het milieu en het woongenot van omwonenden. Vogeltjes moeten kunnen vliegen en fluiten. Inwoners moeten zuivere lucht in kunnen blijven ademen en niet de oren hoeven dichtstoppen. Er zal met veel belangen rekening gehouden moeten. Of én in welke vorm de Ruit uiteindelijk wordt uitgevoerd blijft vooralsnog gissen.
Gelukkig heeft de provincie nu een handige tool ontworpen waarmee alle problemen in 1 klap worden opgelost.

voor die ‘wondertool’.
.

1 reactie:

Voor mij mag de toekomstige Kasteelherenlaan (nieuwe naam voor Tracé Buitenom) ook uitgewist worden.
Laat het vrachtverkeer alsjeblieft écht buitenom Helmond zijn weg vinden en niet dwars er door heen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *