Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.325 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

  GGG Helmond

Parkeren in het centrum van Helmond is niet je van het. Het lukt niet altijd even gemakkelijk, is ook niet goedkoop en wordt zelfs duurder.
1 Van de vertegenwoordigers die regelmatig bij ons op kantoor moet zijn kan hierover meepraten. 3 Maal vlak achter elkaar kreeg hij een bon. Hij baalt hier zo stevig van dat hij een tegenactie is begonnen tegen de parkeerwacht.

en zie hoe ’t leven van de parkeerwacht er niet makkelijker op wordt.
.

7 reacties:

Grappig. Maar als het geldige parkeerkaartje erbij ligt, zou je dan geen parkeerbon mogen krijgen? Is wel een idee dan.

Beantwoorden

Goei aktie!!!

Beantwoorden

Leuk al die pappiertjes voor je autoruit.Leuk voor als ze zich lopen te vervelen in de stad hebben ze toch ff wat te puzzelen dacht ik zo.

Beantwoorden

Zielige actie !!!!!

Beantwoorden

Leuk. Krijg je een bon omdat je bonnetje ( die wel geldig is ) niet leesbaar is geplaatst. ( bijvoorbeeld deels onder een ander bonnetje. ):P

Beantwoorden

Parkeerwachters zijn de NSBers van de 21ste eeuw. En geen medelijden aub, hadden ze maar een vak moeten leren ! Goede actie dit 😉

Beantwoorden

Vergeet niet dat het niet toegestaan is meer dan 3 bonnetjes in het zicht te hebben, heb ik ook een keer boete voor gehad ( € 47,50 ).

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *