Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

GGG Helmond

Een spectaculaire overval vanochtend aan de overkant van het spoor. Gelukkig vielen er geen gewonden. Het is nog onduidelijk hoeveel de overvallers precies hebben buitgemaakt.
De politie was er erg snel bij. Maar de overvallers wisten toch nog net in hun gereedstaande dikke BMW te springen en weg te scheuren. Een spectaculaire politieachtervolging langs het kanaal was het gevolg. Helaas, de overvallers wisten te ontkomen. Hoe dat kon gebeuren zal nader uitgezocht moeten worden.

Klik hier voor een hachelijk moment tijdens die achtervolging. (foto: @MierkeS)

11 reacties:

Whahahahaha! LOL

Beantwoorden

Dat krijg je nou, door de pensioenleeftijd maar steeds op te schroeven… pfff. 😉

Beantwoorden

haha ik lig in een deuk hier 🙂

Beantwoorden

die wout is te oud

Beantwoorden

Hoe kan je de politie beter voor schut zetten dan zo’n foto te tonen? Wel tomeloze inzet van deze politieman. Dit was overigens een geslaagde proef voor criminelen om verder te gaan in hun activiteiten.

Beantwoorden

Ik denk dat deze foto hoort onder de rubriek: volledig verzonnen, of deze agent is tijdens het uitvoeren van zijn functie zodanig gewond geraakt dat hij nu zijn werkzaamheden op kantoor doet en hij afhankelijk is van een scootmobiel? Over respect gesproken…ik kan niet echt lachen om deze foto.

Beantwoorden

dit lijk nergens volgens mijn is dit een leuke mop

Beantwoorden

Helaas als de politie10 seconde eerder was geweest dan was de pakkans groter geweest,
Elke seconde telt!!!

Beantwoorden

Nóg meer lol! hahaha

Beantwoorden

Deze rubriek is niet volledig verzonnen hoor, deze politie veteraan is gewond geraakt tijdens het eten van zijn dagelijkse donut!! En op deze foto valt zeker niets te lachen, want zijn mandje is leeg! waarschijnlijk donuts halen voor de rest…inderdaad Respectloos!!! Arme popo!!

Beantwoorden

Niet alleen in Helmond rijdt de politie zo rond hoor, op internet kwam ik deze foto toevallig tegen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *