Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.886 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

GGG Helmond

Het afgelopen jaar was een geweldig jaar voor de weblog. Maar we moeten eerlijk bekennen dat niet alles goed ging. Onze grote baas nam het afgelopen jaar namelijk niet alleen goede beslissingen.
Zo liet hij zich bij het aannemen van secretaresses meer leiden door hun uiterlijk dan door hun kennis en vaardigheden. Door dit falend personeelsbeleid is er een kleine achterstand ontstaan. Daarom heeft hij nu maar besloten een kundige secretaresse van het uitzendbureau te laten komen.
Wij betwijfelen of deze dure kracht orde op zaken krijgt bij ons op de zaak.

voor de ontstane weg te werken achterstand.
.

6 reacties:

hmmm..Lijkt wel mijn achterstallige papierhandel.. 😀 haha!!

Beantwoorden

Sorry, heb het niet gehaald gisteren. Loop over van ‘t werk en geregel (privé en nieuwe baan) dus heb gisterenavond tot laat achter mn bureau gezeten.

Beantwoorden

@Perry,
Ik wist niet dat je undercover bij de Weblog werkte 😉

Beantwoorden

@Perry:
Jaja, wel tijd hebben om columns te schrijven en het internet af te struinen voor Helmonds nieuws, maar even een paar papiertjes wegwerken op een avondje is dan ineens te veel werk.
Gelukkig kun je vandaag en in het weekend gewoon doorwerken, het kantoor houden we open voor je. We zijn de flauwste niet.

Beantwoorden

@weblog van helmond
Haha Rob, ja helaas, ik heb van mijn nieuwe baan 500 enveloppen gekregen met informatieboekjes en dergelijke, waarvan de helft op korte termijn geregeld moet worden. Daarnaast moet volgende week het eerste deel van mijn boek naar de uitgever. Tel daarbij op dat mijn vriendin efkes behoorlijk ziek is en u heeft enkele goede redenen te pakken waarom ik afwezig was gisteren 🙂
Ik zal aan jullie denken bij mijn eerstvolgende biertje in de Velvet!!

Beantwoorden

Ik moet en wil het toch even opnemen voor Perry.
Bovenop die hele papierhandel moet hij dus ook nog 500 enveloppen regelen. Leuk dat er weer een weblogboek uitkomt natuurlijk, maar moet dat zo snel volgen op dat moppenboekje? Stel dat dan toch even uit. Want als je er ook nog bij optelt dat die jongen ook nog die columns moet schrijven, wordt het wel erg veel. Heeft die nog niet genoeg te doen??? Gaat dit allemaal niet een beetje te ver??? Vind ik wel dus! Als jullie nu eens gewoon een digitaal archief nemen, dan heb je die papierzooi ook niet.
Hij biedt toch netjes zijn excuus aan dat hij het niet afkreeg. En een beetje rekening houden met zijn thuissituatie mag ook wel. Wat zijn jullie eigenlijk voor een [email protected]!#!?
Laat je niet op de kast jagen Perry!
Als ware masculist wil ik wel even mijn waardering uitspreken voor het feit dat de weblog nu ook eens een man als secretaresse heeft aangenomen. Daarvoor hulde. Want wij mannen kunnen ook iets!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *