Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.041 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

GGG Helmond

Vanuit alle hoeken en gaten in Helmond liggen kleine en grote natuurrampen op de loer. Hebben we net de Q-koorts een beetje onder controle, zitten we alweer opgescheept met blauwalg in ons water.
De beheerders van de bewaakte fietsenstalling aan de Parkweg zijn voorbereid op het ergste.

voor hun drastische maatregel tegen besmetting en gezever.

5 reacties:

Grappig! Hoe verzinnen jullie het toch elke keer?

Beantwoorden

@Astrid:
We verzonnen dit niet hoor, ga maar eens bij die fietsenstalling onder de Traverse kijken. “Truth is stranger than fiction” aldus de Amerikaanse schrijver Mark Twain een hele tijd terug.

Beantwoorden

Ik heb begrepen dat dit vooral zaterdags het geval is. Mensen hebben dan hun handen vol met tassen van (de gezelligste) markt en moeten ook de fiets nog besturen. Ze hebben het stallingsbonnetje dan klaar hangen tussen de lippen.
Misschien had de gemeenteraad toch maar wel voor handhaving van het gratis busvervoer moeten kiezen 😉

Beantwoorden

Is toch logisch? Ik vind het ook niet echt lekker fris om bij jan en alleman stallingsbonnetjes uit de mond te moeten vissen. Al dat gezever.

Beantwoorden

@weblog:
Gisteren gezien, het hangt er nog echt ook!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *