Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.041 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

GGG HelmondGisteren werd bekend dat de Nederlandse regering op het hoogtepunt van de eurocrisis in 2012 een plan had de euro te vervangen door de gulden. Dat meldde het tv-programma Argos Medialogica en erkende minister Dijsselbloem.
Vandaag blijkt dat dit geheime plan ‘Florijn’ (verwijzend naar de oude naam van de gulden) destijds exclusief in Helmond werd getest. Niemand in Den Haag wil deze test bevestigen, maar voor het weblogteam is het mysterie van 2012 nu opgelost. Want toen wisten we het echt niet.

voor de door de weblog destijds ontdekte test.

2 reacties:

Jammer dat ze niet doorgezet hebben, dat scheelde nu al een naheffing van 1,1 miljard euro oftewel zo’n slordige 2,4 miljard gulden

Beantwoorden

tis nu te laat vrees ik.
Maar van hadden ze die euro in de ….je weet wel mogen stoppen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *