Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.287 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

  GGG Helmond

1 Van onze bezoekers is een verwoed motorliefhebber. In zijn vrije tijd mag hij graag veel lange en mooie ritten maken. Vorig jaar met Sinterklaas kreeg hij een TomTom voor op zijn motor. De goedheiligman had hem geen mooier cadeau kunnen geven.
Maar de laatste maanden reed onze motorliefhebber nogal eens verkeerd door verkeerde aanwijzigingen van het apparaat. Uiteindelijk ontdekte hij dat het alleen verkeerd ging bij regenachtig weer. Vrij snel had hij een simpele maar doelmatige oplossing gevonden. Zijn vrouw vindt echter dat die oplossing niet kan. Zij gaat niet meer achterop als hij zijn TomTom voor de regen heeft afgeschermd.

en kijk of dit kan of niet.
.

1 reactie:

Slim bekeken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *