Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.477 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

  GGG Helmond

Een tijdje geleden plaatsten we een oproep om mee te helpen aan de weblog. Een mooie manier om nieuw talent te laten weten dat ze altijd welkom zijn.
Afgelopen week meldde zich een dame voor de positie van fotograaf. Want hoewel we een uitstekende fotograaf hebben, is ons gebleken dat hij maar op 1 plek tegelijk kan zijn. Lastig als er tegelijk op 2 plekken in Helmond iets gebeurd.
Het gesprek met haar verliep prettig en we kregen er een goed gevoel over. Omdat we graag zien of iemand kan wat die beweert, nam onze fotograaf haar mee naar een receptie. Daar zouden een aantal hotemetoten rondlopen die wellicht het fotograferen waard waren.
Vreemd keken we op toen er de volgende ochtend maar 1 foto in de mailbox zat. Nog opvallender was dat die e-mail van onze eigen fotograaf was met zijn lijfspreuk (“1 foto zegt meer dan 1000 woorden”) als mailonderwerp.

voor zijn foto.
.

4 reacties:

Het lijkt erop dat jullie fotograaf aan matennaaien doet.

Beantwoorden

Jaaaa, dit is heel herkenbaar hoor. Niet van mezelf maar wel van iemand in de familie. Inderdaad, een vrouw!!!!

Beantwoorden

@Marijn:
Nee hoor, onze fotograaf wil juist graag veel foto’s op de weblog. Het oog wil immers ook wat. Maar met haar kreeg hij het idee dat er weinig extra foto’s zouden komen.

@Ellen:
Je herkende haar van de foto of aan der handelswijze?

Beantwoorden

Weblog; Nee, de vrouw achter de camera herken ik niet. Het is meer de handelswijze die ik herken!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *