Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.072 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

  GGG Helmond

Regelmatig ontvangen wij via onze mail (nieuws)tips. Dat zien we graag, meer Helmondse ogen zien immers meer. De meeste tips zijn goed bruikbaar, maar soms zijn de nieuwstips ronduit slecht.
Wat te denken van bijvoorbeeld Rob & Bart? Sinds januari 2007 tippen ze ons met enige regelmaat over de UFO’s en marsmannetjes die zij in Helmond waarnamen. Maar hun verhalen bleken (nadat we grondig onderzoek deden) keer op keer niet bevestigd te kunnen worden. En daarom ook niet publiceerbaar op de weblog. Want wij hebben de waarheid hoog in ons vaandel staan.
Zo’n 3 maanden geleden hebben we Bart & Rob duidelijk gemaakt dat we aan dergelijke waarnemingen geen aandacht kunnen besteden. Tenzij er keihard fotobewijs wordt bijgevoegd. Tot 11 minuten geleden hoorden we niks meer van hen. Hoewel de fotokwaliteit wat ondermaats is, behoeft hetgeen zij zojuist mailden geen nader onderzoek of uitleg.

want dat is de moeite!
.

4 reacties:

Ze willen zeker op Rekag-Seronia een eigen Speelhuis bouwen.

Beantwoorden

Mooi gemaakt!
@Noud: Of ze beamen het gewoon op.

Beantwoorden

Hoewel sommige Helmonders deze GGG wellicht wat minder serieus namen, willen wij die personen even op dit bericht wijzen.
Kort samengevat staat daar dat Blossom Goodchild (een Australische actrice en schrijfster) voorspelt dat op 14 oktober 2008 een gigantisch buitenaards ruimteschip in de lucht te zien zal zijn. Daarbij wordt de media de gelegenheid gegeven hier uitgebreid verslag van te doen en op die manier sceptici het zwijgen doen opleggen. Het idee is dat dit zich boven Alabama in Amerika gaat afspelen, maar dat is niet met zekerheid te zeggen.

Jullie weten inmiddels dat ze de datum niet correct had en dat de plek Helmond is geworden. Verder had zij de feiten dus aardig op een rijtje.

Beantwoorden

Ik wilde dat bericht van Blossom Goodchild ook hier plaatsen, maar de redactie van De Weblog is me net voor geweest.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *