Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Sinds de start van deze rubriek zit de GGG-redactie met een groot probleem. Gelukkig lekte dat nooit uit, de gevolgen zouden niet prettig geweest zijn.
In den beginne bespraken we dit probleem onderling en stiekem, fluisterend en met een hand voor de mond (zodat zelfs liplezers ons niet konden volgen). Maar het steeds grotere aantal GGG’s maakte ons gevoelsmatig sterker en minder blue. Toen durfden we de stap te zetten om onze grote baas erop aan te spreken. Dat werden keiharde besprekingen. Alles moesten we in de strijd gooien. Behalve onze honkbalknuppels, want geweld in dergelijke besprekingen vinden we ongepast.
Die gesprekken zijn dus niet gemakkelijk verlopen. Maar de uitkomst is precies zoals wij het wilden. Vanaf de volgende GGG mogen wij het daarom voortaan altijd ten uitvoer brengen. Deze strijd wonnen we dus van onze grote baas.
Voor jullie trouwe lezers laten we alvast zien wat het resultaat zou zijn geweest als deze GGG goed was geweest. Zodoende weet je wat je vanaf de komende GGG voortaan kunt verwachten.

  voor het resultaat als het bij deze GGG al had gemogen. Mooi hè?

1 reactie:

Dit is er eentje voor de fijnproevers.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *