Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.346 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

  GGG Helmond

Zoals bij veel kantoren begint ook ons weekend met een vrijdagmiddagborrel. Een hapje en een drankje op kosten van de baas. Niks mis mee, nog 3 daagjes slapen en het is weer zover.
Toen wij met die borrel wilden starten, kregen we meteen toestemming van de grote baas. Zijn enige voorwaarde was dat we er geen kroeg van mochten maken. Nico, onze man van de technische dienst, is daar aardig in geslaagd, al zeggen wij het zelf.
Het thuisfront stelde al menigmaal de vraag waarom we vrijdags zo laat thuis zijn. Ook daar had Nico aangedacht. Steevast zeggen we dat we nog een computerklusje te klaren hadden. Gegeven onze werk, een snel aanvaardde reden natuurlijk.

en zie dat wij daarmee geen woord verkeerd zeggen.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *