Buiten is het 25 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.011 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

GGG Helmond
De gemeente Helmond maakt schoon schip door de vuile was buiten te hangen. Gezien de lengte van de waslijn moet er daar in het verleden het nodige verkeerd zijn gegaan. Wat ons meteen opviel is dat er vooral vrouwelijke kledingstukken hangen. Hoewel de lange onderbroek, met het gemeentelogo op de andere kant, van burgemeester Jacobs zou zijn.
Om dit alles nu direct langs een drukke doorgaande weg midden in het centrum op te hangen: het zou onze keuze niet zijn. Voordeel is dat het niet ver sjouwen was vanuit het Stadskantoor.

  voor de waslijn.

1 reactie:

Dat gemeentelogo aan de binnenkant van de lange onderbroek van burgemeester Jacobs is helemaal geen logo. Dat is heel wat anders. Hadden ze ook maar Witte Reus moeten gebruiken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *