Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.477 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

  GGG Helmond

In onze kennisquiz wordt regelmatig gevraagd waar de fotograaf stond. De moeilijkheid van die vragen varieert. Voordat een vraag op jullie scherm komt, is er achter jullie schermen soms heel wat overleg geweest of we dat nu wel of niet kunnen vragen.
Vandaag een kijkje achter de schermen en geven we een foto die als te moeilijk werd beoordeeld. We zullen het maar meteen verklappen: de foto is in de Sint Lambertuskerk in de Kerkstraat gemaakt.
Want als de officiële fotograaf van de weblog komt hij (en zijn fototoestellen) op heel veel plekken in Helmond, ook in de kerk dus. Er moesten daar wat lampjes vervangen worden in de kroonluchter voor het altaar. Omdat je er daar met een ladder niet behoorlijk bij kunt, moet men de lamp laten zakken. Hiervoor moet er helemaal naar de zolder (boven de gewelven van de kerk) gegaan worden omdat dit gemaakt is met een lier en staalkabel. Zoals je kunt zien zijn voor deze klus 3 vrijwilligers voor nodig plus natuurlijk een fotograaf van de weblog.

1 reactie:

Ik hoop dat ons fotograafje wel uit kijkt als hij zich op grote hoogte begeeft, want wij kunnen hem niet missen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *