Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.185 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

  GGG Helmond

Bij ons op de redactie begon vanochtend om half 9 al meteen een stevige discussie. Een discussie die ondertussen aardig aan het oplopen is omdat er eigenlijk geen kenners met verstand van deze materie aan deelnemen.
Het gaat namelijk om het in te stellen wasprogramma. De meeste gaan voor een programma van maximum 30 graden, alleen maar spoelen met antikreuk en zonder te centrifugeren.Hebben deze ‘kenners’ het bij het rechte eind? Wat is de mening van een echte huisvrouw in deze? Wat moeten we doen? Wie het weet, help ons!

om te kunnen oordelen.
.

3 reacties:

Ik zou een kort programma draaien.

Beantwoorden

Ik zou ‘m met de hand wassen. Toevallig heb ik veel met deze materie van doen, en met de hand wordt het het beste schoon. 😉 Gebruik dan vooral handwarm water en vloeibare zeep.
Groetjess,
Natasja

Beantwoorden

Ja ik ben het helemaal met Natasja eens dan blijft hij ook ongekreukt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *