Buiten is het 13 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 85.069 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

GGG Helmond

De stadionplannen van Helmond Sport zijn gewijzigd. Die grote boodschap werd zojuist wereldkundig gemaakt. Het groene-gras-stadionplan is niet meer.
“Ik voel me letterlijk in de zeik genomen” liet een teleurgestelde Willy van de Kerkhof in een eerste reactie weten. Als initiatiefnemer hoorde hij dit nieuws net van ons en dat vond hij ongepast. “Zoiets bespreek je eerst met de betrokken partijen voordat je dat in het openbaar doet. “Het zaakje stinkt” aldus Willy.
Hij erkende dat 2 nadelen van het vorige plan nu wél geregeld zijn. De eenvoudige mogelijkheid tot overdekken en de gulle sponsor: Peter van de Kimmenade (van het bedrijf Beter Sanitair) die zowel het interieur als het exterieur gaat verzorgen.

voor een impressie van het nieuwe stadion.

5 reacties:

Ik mis alleen de witte zakdoekjes nog … 🙂

Beantwoorden

“Het zaakje stinkt”……… komt het dan even mooi uit dat de gulle sponsor een bedrijfje in sanitair heeft!

Beantwoorden

Ik wist niet dat ook De Weblog een achterlopende kalender had: volgens mij is het vandaag 22 april.
Wat een flauwekul. het woord ‘stadion’ is inmiddels zo beladen geworden in ons aller Helmond, het lijkt wel vloeken op een begraafplaats, dat ik vind dat iedere grap daarover ongepast is.

Beantwoorden

Haha ik moet er hard om lachen

Beantwoorden

“De discussie over een nieuw stadion staat niet stil. De ontwikkelingen op weg daar naartoe zijn gunstig te noemen” zo laat Helmond Sport vandaag in een persbericht weten.
In dat persbericht ook de melding dat het gehele bestuur vrijdag aftreedt. “Een vijfde kolonne neemt de macht. Vertrouwen in voorzitter was al maanden weg. Angst dat plan van aanpak niet gehaald zou worden.” is de analyse van Stef de Bont, de Jupiler League-watcher voor Voetbal International.
“Geen breuk wel vertrek” laat Antoinette Knoet-Michels, de voorzitter van Helmond Sport, op Twitter weten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *