Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.070 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

  GGG Helmond

Dit maal laten we je de werkplek van de spelleider van Het WWWWW-spel zien.We geven hiermee weer een beetje van onze privacy weg. Maar zodoende kunnen we mooi aantonen dat wij er alles aan doen om alles zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  voor het Control Center.

3 reacties:

Dat is wel high tech daar bij jullie dan.

Beantwoorden

Zo’n werkplek is hard nodig. Zeker als er veel deelnemers meedoen.

Beantwoorden

Nou nou nou. Een uurtje geleden kwam dan eindelijk de spelleider van Het WWWWW-spel aanzetten om zijn kunstje weer te doen. Het eerste wat hij bij binnenkomst altijd doet is de logs en reacties bekijken die sinds de vorige vraag werden geplaatst. Wordt hij toch ineens een partij kwaad. Niet normaal. Hij bleef maar razen. "Ik wordt hier genaaid!" was de netste uitspraak die we konden noteren.
Wat blijkt, zijn asbak staat ook op de foto. Daar scoor je geen punten mee bij onze grote baas, dat weet iedereen. En vanwege zijn spelleiderbloed zijn punten het enige waar het in zijn leven om draait.
Gelukkig is hij weer wat bedaard en is hij op dit moment aan zijn werk.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *