Buiten is het 11 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.535 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

GGG Helmond

@Peter van de Kimmenade:
Je kunt wel schrijven dat geen hond jouw tekst leest, maar die vlieger gaat niet op. De hond van onze fotograaf, zijn baas trouwens ook, lazen het wel degelijk.
Naar hun bescheiden mening (maar mét hun inmiddels vaak geroemde stratenkennis van Helmond) staat er zelfs een dikke fout in. Je schrijft dat de zaak verhuisd is naar de hoek Mierloseweg / Cortenbachstraat maar dit moet de hoek Mierloseweg / Binnendongenstraat zijn. Toch gemakkelijk om te weten als je ‘s morgens de winkel moet openen.
Overigens, dat wij dit plaatsen, zorgt er wel voor dat de ruim 6 duizend bezoekers (die De weblog van Helmond nu elke maand aandoen) jouw tekst nu ook lezen.

want anders las je die tekst niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *