Buiten is het 12 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.353 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

  GGG Helmond

Sinds Helmond in 1987 door de Fietserbond werd aangewezen als ‘Fietsstad van Nederland’ zag je Theo (een buurtgenoot van 1 van ons) nooit zonder zijn oude damesfiets. Een morele plicht aan zijn fietsstad, zo vond hij. Zelfs om naar het sigarenwinkeltje bij hem op de hoek te gaan, haalde hij zijn fiets uit de schuur.
Wij zeiden hem wel eens dat hij op zijn eigen begrafenis nog met de fiets zou gaan. Steevast antwoordde hij dan “Ja, dat heb ik al lang geregeld hoor.”
Laatst was het zo ver en jawel. Hij had potverdorie nog woord gehouden ook. “Zijn laatste bijdrage om Helmond in 2008 wederom Fietsstad van Nederland te maken” werd er op de koffietafel gefluisterd.

voor een opmerkelijke begrafenis.

1 reactie:

jee zeker bijzonder!! alleen ik zou toch niet graag zo vervoerd willen worden.. ook dan niet! :S

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *