Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.396 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

  GGG Helmond

De Helmonder zou een zuinig mens zijn en geen geld verbrassen.
Een duidelijk voorbeeld daarvan zijn de bewaakte gemeentelijke fietsenstallingen. Als klant moest je de fietsenbewaarder daar vroeger nog ooit wakker maken. Tegenwoordig, sinds het bewaren van fietsen er gratis is, staan de Helmonders in de file om hun fiets te kunnen stallen. Omdat jullie het wellicht anders niet willen geloven onderstaande foto.

Fietsenstalling Kasteel Traverse Helmond

Niet-Hellemonders leggen dit gedrag ook wel eens uit als gierig. Maar nooit rechtstreeks aan de Helmonders zelf. Waarom eigenlijk niet?

3 reacties:

Weblog; is dit op een “normale” zaterdag of tijdens een evenement? Ik heb dergelijke taferelen wel gezien tijdens de kasteeltuinconcerten.

Beantwoorden

@Ellen:
Dat je dergelijke taferelen zag voorafgaand aan een kasteeltuinconcert is heel begrijpelijk. Want uit navraag bij onze fotograaf bleek dat hij toen die foto maakte.

Beantwoorden

Bij de kasteeltuinconcerten is deze fietsenstalling inderdaad een stukje te klein. En dan om 23.00 uur massaal je fiets weer terug proberen te vinden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *