Buiten is het 24 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.042 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Berlaer is misschien wel het best bewaarde geheim van Helmond. Een handvol royale percelen die exclusief voorbehouden zijn aan een selecte groep mensen. Ondernemers bijvoorbeeld, maar ook wetenschappers, medici en mensen met een vrij beroep.

Dat schrijft Judith Rossen, de koperscoach van dit vastgoedproject, in de welkomsttekst van de website wonenopberlaer.nl. Berlaer, gelegen net achter de Zwanenbeemd richting Aarle-Rixtel, is volgens haar een plek waar velen graag zouden willen wonen.

7 reacties:

@judith: praat geen poep.

Beantwoorden

Mag ik een teiltje? Liefst een grote.
Brandevoort 2.0.

Beantwoorden

Deze grote verschillen moeten er in deze tijd niet meer kunnen zijn

Beantwoorden

“Berlaer, gelegen net achter de Zwanenbeemd richting Aarle-Rixtel, is volgens haar een plek waar velen graag zouden willen wonen.” Dat denk ik ook, maar daar hebben de meesten geen koperscoach voor nodig maar een gulle subsidieverstrekker.

Beantwoorden

Benoem jezelf tot specialist en kraam dan nog nooit vertoonde onzin uit en ga dit dan nog geloven en te vuur en zwaard verdedigen dat is huidige niveau van coaching.

Beantwoorden

Zelfbenoemd? Behrijp dat.

Beantwoorden

Even op de site gekeken. Wat een pretentieuze bedoeling. “Exclusief voorbehouden” en een ‘eigen privilege card’.

Tjonge jonge, een hek eromheen zou ik zeggen. En hoog ook!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *