Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.607 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

2 reacties:

Lezen is moeilijk voor veel mensen.

Beantwoorden

Lezen is héél moeilijk. Ze hebben het (soms) wel geleerd, maar daar blijft het ook bij!

Wordt dit “Hier geen fietsen plaatsen” niet al jarenlang bij de ingang van de Ameideflat gevraagd? En is het niet al jaren en jaren zo dat velen zich er niet of nauwelijks aan storen. Ik kan me niet anders herinneren. Ze moesten eens 20-30 meter moeten lopen!

Jaren en jaren moest ik in de Ameideflat zijn, een “auw meid” opzoeken. Links van de ingang kon je de fiets héél goed kwijt. Maar nee, juist zowat voor de ingang (liever nog binnen), daar moest het trouwe fietsje van de bezoekers en anderen “geparkeerd” worden. Al jarenlang kun je een brief nauwelijks gepost krijgen, want juist vóór die mooi gekleurde bus van de posterijen daar staat een fiets toch zo fijn, of niet?

Mensen kunnen wel lezen, maar alleen als het hun uitkomt. Anders natuurlijk niet. Of zijn er toch nog zóveel analfabeten in Helmond. Ik begin het zo langzamerhand te denken. Maar het pleit niet voor onze stad?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *