Buiten is het 21 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.809 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

Vandaag blijkt het internationale ‘Neem je hond mee naar het werk’-dag te zijn. Dat wist het weblogteam niet maar onze secretaresse Meggy die haar viervoeter vanochtend meenam, wist dat uiteraard wel. Immers, willen wij weten wat vandaag de dag ‘hip & happening’ is: de jonge dame gaat op haar praatstoel zitten, doceert en het hele team hangt aan haar lippen. Zo leerden we vanochtend onder meer dat die hondenonzin grensoverschrijdend is (het is namelijk uit Amerika over komen waaien), al sinds 1999 bestaat (dus jaren voordat de weblog live ging), kantoorhonden vandaag de dag heel normaal én gezond zijn en we niet zo moesten mauwen.

Hoe dan ook, een bijzondere dag voor Indy. Eerlijk is eerlijk, de Zwitserse witte herder moest even wennen aan ‘a day at the office’. Terwijl de hele redactie druk, druk, druk was, banjerde zij wat onwennig rond en snuffelde geïnteresseerd aan tafelpoten en diverse benen.
Maar een uurtje geleden was Indy daar klaar mee. Ze deed haar behoefte, legde de krant terug en pakte een kop koffie met een koekje. Vervolgens settelde ze zich en nam haar tablet erbij. En, geloof het of niet, die rashond werkt net zo hard als de rest van het weblogteam, zie de bewijsfoto bovenaan.
Van ons mag ze vaker mee komen helpen. Zeker in deze tijd van arbeidskrapte kan de weblog deskundige extra medewerkers goed gebruiken waardoor we meer kunnen brengen.

13 reacties:

Best leuk item.
Reageerders en hun hond

Beantwoorden

Hahahaha. 😂😂😂 Gaat Indy straks ook naar de vrijdagmiddagborrel?

Beantwoorden

Je zou iedere dag je hond mee moeten kunnen nemen.

@Liane, ik denk van wel, ze wil alles meemaken 🙂

Beantwoorden

Hopelijk is het geen hondenbaan.

Beantwoorden

Ik heb een bedrijfspoedel die tasjesdrager kan zijn.

Beantwoorden

@Liane op vrijdag 24 juni 2022 om 11:10:

Dat is wel gebruikelijk ja. We gaan altijd met het hele team. En, zoals Twanneman haarfijn aanvoelt, Indy wil waarschijnlijk ook zoiets meemaken. Ze is nu al ‘one of the boys” en voelt zich helemaal op der plek. Zojuist blafte ze een ouder teamlid af omdat die een typefoutje had gemaakt in een intern mailtje. Onze bedrijfscultuur heeft ze dus snel opgepikt.

Beantwoorden

@Henk op vrijdag 24 juni 2022 om 11:50:

‘Neem je hond mee naar het werk’-dag! En dat in Helmond?

Beantwoorden

Indy is nooit te beroerd om een pootje uit te steken. 😉

Beantwoorden

laat je joekel maar lekker thuis en zadel andere mensen er niet mee op.

Beantwoorden

Indy zal het werk wel een taaie kluif vinden.

Beantwoorden

@Henk op vrijdag 24 juni 2022 om 11:50:

Feitelijk had Indy in haar hoedanigheid gisteren natuurlijk een hondenbaan. Maar het huidige team ervaart het werk niet als zodanig. Zij zitten er al jaren en zijn hondstrouw. Dat zegt toch iets….

Beantwoorden

@Mark op vrijdag 24 juni 2022 om 18:28:

Mmm
Want dieren zijn precies als mensen
Met dezelfde mensen wensen
En dezelfde mensen streken
Dat komt allemaal in de krant van Fabeltjesland
Van Fabeltjesland van Fabeltjesland

En dat is al zo lang ik oud ben!

Beantwoorden

Tja, schaapherder en ik moest thuiswerken.
😂🤣😂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *