Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Voetbal International liet vandaag weten dat BV Veendam – Helmond Sport 1 van de 4 wedstrijden is waarbij matchfixing is opgetreden. Deze uitwedstrijd werd op 4 september 2009 gespeeld en eindigde in 0-0.
Op welke manier deze wedstrijd is gemanipuleerd, is onduidelijk. Volgens het blad is het ministerie van justitie inmiddels met matchfixing bezig. De KNVB liet VI weten dat het aan justitie is de feiten te onderzoeken. De door de KNVB ingeschakelde UEFA had niets kunnen ontdekken.

Volledigheidshalve, ook 3 andere duels (in september 2009) zouden gefikst zijn: Fortuna Sittard – SC Cambuur, FC Volendam – Excelsior en De Graafschap – Telstar. Spil in de zaak zou de Nederlander Paul R. (in de gokwereld beter bekend als Rooie Paul) zijn. Hij werd vorig jaar september opgepakt in verband met een kunstroof. 2 Van deze 4 wedstrijden in de Eerste Divisie zouden uit de (door de Duitse justitie) afgeluisterde telefoongesprekken van Paul R. zijn gekomen. De andere 2 duels kwamen naar voren in de rechtszaak rond een Kroatische gokcrimineel,
Eerder dit jaar liet De Telegraaf weten dat zij wisten dat een speler van Helmond Sport in 1988 was omgekocht.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *