Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.545 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
14reacties

Gezamenlijk persbericht

In het kader van de noodzaak tot krachtenbundeling heeft de Raad van Commissarissen van De weblog van Helmond besloten een samenwerkingsverband met pewa weblog aan te gaan.

De Voorzitter van de Raad van Commissarissen van De weblog van Helmond alsmede de Directeur van pewa weblog hebben de 2 ondernemingsraden uitdrukkelijk toegezegd dat deze Strategische Alliantie niet ten koste zal gaan van de werkgelegenheid, maar enkel als doel heeft het realiseren van meerwaarde voor alle betrokkenen volgens het aloude managementprincipe “1 + 1 = 3”.

Anders gezegd: De weblog van Helmond heeft Peter W bereid gevonden om onder meer een Helmonds item te gaan verzorgen lijkend op zijn succesformule op pewa weblog. Het is vanzelfsprekend dat de bijdrage van Peter W aan Het WWWWW-spel zich met ingang van ronde 2 zal beperken tot het aanleveren van fotovragen en dergelijke en dat hij dus niet meer aan het spel deelneemt. Hij zou immers stiekem kunnen gaan afkijken…

14 reacties:

Van harte gefeliciteerd met deze fusie!

Beantwoorden

Synergie heet dat toch? Veel succes.

Beantwoorden

Wat jammer dat onzen Armstrong zich terugtrekt!!! Doet wel meteen zijn bijnaam eer aan, die schijt er tenslotte ok mee uit! πŸ˜‰ Of te wel: mijn woorden worden bewaarheid: maak plaats voor Basso!
Peter W en de weblog van helmond: heel veel succes met jullie samenwerkign! het kan alleen maar beter gaan!

Beantwoorden

Hans, G-force en Sjaan bedankt voor jullie reactie.

Sjaan: ik vind het ook jammer dat Armstrong niet de strijd kan aangaan met Basso maar als we er met zijn allen beter van worden heb ik er dat wel voor over.

Beantwoorden

@Hans, G-force en Sjaan:
Bedankt voor jullie mooie woorden en wensen.
Met Peter W erbij kán het alleen maar beter en leuker worden. We kijken uit naar zijn eerste log-bijdrage.

Beantwoorden

Ik denk eerder dat Peter W. niet de stress aan wilde gaan van het telkens maar weer moeten presteren en dat hij nu voor deze oplossing kiest.Ik wens de Weblog van Helmond met de samenwerking van de Armstrong van het Helmondspel natuurlijk alle succes van de wereld.Ik zal een en ander uiteraard blijven volgen.

Beantwoorden

Ik had al een vermoeden dat er iets gaande was omdat Peter W niet echt meedeed met de vragen. En hij kan dan wel zeggen dat dat kwam door zijn vrouw en noem maar op maar wij weten, uit ervaring, dat hij zich bij het antwoord geven op een WWWWW-vraag nergens door tegen liet houden. Kom ik meteen bij mijn volgende punt ; Peter W, ik weet wat een opoffering het voor jou is om niet meer met het spelletje mee te kunnen doen en dat allemaal om de weblog ter zijde te staan. Petje af !!
Weblog van Helmond complimenten met deze slimme strategische zet en alle 3 , heel veel succes !! πŸ˜€

Beantwoorden

nou, leuk zeg! peter w. en de weblog van helmond… gefeliciteerd met de samenwerking!!! πŸ˜€

Beantwoorden

J.E. Mulder, Angelique en Natasjalex bedankt voor de mooie woorden. Het is allemmaal waar wat jullie zeggen.
Stress ja. Opoffering ja, Petje af ja maar alleen als ik binnen zit en leuk ook ja.

Beantwoorden

@J.E. Mulder, Angelique en natasjalex:
Gisterenavond vergeten, dus daarom nu: dankjewel en we blijven zeker ons stinkende best doen en met een talent als een Peter W erbij, vinden wij het nΓΊ al leuker.

Beantwoorden

ik wens jullie allemaal veel succes met de nieuwe formule …. maaruh dat wordt dan zeker wel een avondje borrelen bij PeterW om dit te beklinken … dus kom maar op met dat adres en datum dat we er bij zijn πŸ™‚

Beantwoorden

Precies Angie! πŸ˜€ Dit is de 2e reden voor een feestje (gele trui, fusie) dus nu moet het er gewoon maar ‘s van komen! Feesten, feesten, feesten!!!

Beantwoorden

Zo, zo ben ik even weg is er een meteen een fusie doorgevoerd. Wie moet nou de “belvragen” van het WWWWW-spel gaan oplossen? Nou gefeliciteerd dan maar jongens (en meiden) en ik hoop dat jullie relatie langer stand houdt dan die van sommige fractie’s in de gemeenteraad van Helmond. πŸ˜‰

@ Sjaan,
Dat feestje komt er dus waarschijnlijk nooit, omdat ze nu de drank lekker zelf opzuipen. πŸ˜›

Beantwoorden

@Ad: die belvragen wil ik wel oplossen… tis althans ene keer gelukt he?! πŸ˜‰

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *