Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.194 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

30.000 reacties op De weblog van HelmondIn maart 2006 de 10.000ste, in oktober 2007 de 20.000ste en jawel, 2 minuten geleden plaatste Ad de 30.000ste reactie op de weblog. Dat vinden wij het vermelden en een attentie waard. Daarom bieden we jou, met dank aan ‘t Speelhuis, bij deze 2 vrijkaartjes aan. Omdat smaken verschillen heb je de keus uit:
Ali B. (met ‘Wie Ali zegt, moet B zeggen’) op dinsdag 24 november
Leonie Jansen (met haar show ‘Second Wind’) op donderdag 26 november
Vertel in een reactie hieronder welke voorstelling je kiest en zet jouw e-mailadres in het daarvoor bestemde “E-mailadres-vakje”. Dan hoor je per mail van ons hoe je jouw kaartjes in bezit krijgt.
Dank natuurlijk ook aan al die Helmonders die de voorgaande 29.999 reacties achterlieten. Super leuk te zien dat de Helmonders zo massaal op de weblog reageren! Dat er nog vele mogen volgen. Want zonder reacties heeft De weblog van Helmond geen bestaansrecht, vinden wij. “Reacties zijn voor mij nog steeds de slagroom op de taart.” zoals 1 lid van het weblogteam het altijd zo mooi verwoordt.

4 reacties:

Gefeliciteerd weblog met de 30.000 reacties op deze weblog, en Ad gefeliciteerd met de vrijkaarten

Beantwoorden

Op naar de volgende 30.000!
Proficiat @Ad en @Weblog.

Beantwoorden

Bedankt voor de felicitatie’s.

Omdat Ali B een dag heeft uitgekozen dat ik niet kan, zou ik graag de kaarten voor Leonie Jansen ontvangen.

Beantwoorden

Nog even een snel bedankje voor de kaarten. Helaas kon ik op het laatste moment zelf niet, waardoor ik de kaarten aan een tante heb gegeven. Die vertelde mij dat ze zich goed had vermaakt.
Het was niet heel erg druk maar wel gezellig.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *