Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.192 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
22reacties

1000 dagen De weblog van Helmond

Zij die meetelden, weten het natuurlijk al. Vandaag bestaat De weblog van Helmond 1000 dagen. Wat op 10 mei 2005 begon met een eerste log, resulteert (via deze tussenstap) in wat er vandaag allemaal op de weblog staat. 1000 Dagen: een logje waard vinden we.
Wij willen alle bezoekers, reageerders, adviseurs, tipgevers, specialisten, columnisten, logschrijvers en sponsors hartelijk bedanken voor hetgeen zij in de afgelopen 1000 dagen voor de weblog deden. Want zonder jullie is er geen weblog. We hopen dat jullie blijven komen, schrijven en helpen. Want dan zal het log 'De weblog bestaat 10.000 dagen' over een aantal jaar ook verschijnen.

Voel je niet verplicht, maar wellicht wil je ons een presentje geven en weet je niet goed wat je moet geven. Behulpzaam als we graag zijn, hebben we daarom een cadeausuggestie. Wij zouden het leuk en erg toepasselijk vinden als je ons een cadeau in woorden geeft. Meer specifiek: vertel wat jouw leukste ervaring óp of vía de weblog was. Bijvoorbeeld welke rubriek of log vond je het leukste, waar had je iets aan of …….?
Kun je echt niks met de bovenstaande cadeausuggestie en wil je toch liever iets materieels geven, geen probleem. Hieronder de items die bij ons in de smaak vallen:

1000 dagen De weblog van Helmond 1000 dagen De weblog van Helmond 1000 dagen De weblog van Helmond

22 reacties:

Nou leuk zeg, proficiat en ik hoop dat jullie nog lang blijven.

LANG ZULLEN ZE BLIJVEN, LANG ZULLEN ZE …..

Beantwoorden

Beste Weblogteam,

Complimenten voor hetgeen in die duizend dagen bereikt is. Erg knap!

Zelf vind ik de rubliek met grappen en moppen over Helmond erg geslaagd.

Dat er nog vele dagen mogen volgen!

Beantwoorden

Proficiat Weblog. Ik hou al die speciale dagen niet zo bij, dus gelukkig doen jullie dat zelf wel.
Het leukste vind ik toch wel het WWWWW-spel, vooral de eerste ronde. En daarna natuurlijk de 2e, 3e en 5e ronde waarbij ik de befaamde Catwalk of Fame-tegels kreeg.

Beantwoorden

Als vaste bezoeker van de Weblog van Helmond wil ik jullie van harte feliciteren met jullie 1000ste dag.
De eerste kennismaking met jullie was het log “Is er uitgaansleven in Helmond” waar ik ook als één van de eersten was die reageerde. Verder heb ik ook leuke herinneringen aan het WWWWW-spel, waar ik samen met J.E. Mulder de eerste punten binnen haalde. Helaas kwam er al snel ene Peter W. binnenfietsen en heel veel vragen juist wist te beantwoorden. Hij heeft hier zelfs de rubriek van Jan Traverse gehaald in het Eindhovens Dagblad.
Ook ben ik stiekem nog trots dat ik bij het WWWWW-spel het record heb van de snelste beantwoording van de vraag over de Mierloseweg.
Andere rubrieken waar ik veel aan heb gehad zijn “Vragen staat vrij” en “Schande” waarin we ons gal kunnen spugen.
Ik wens de Weblog van Helmond nog veel succes toe in de toekomst, zodat we ook nog de 10.000ste dag kunnen vieren.

Beantwoorden

1000 dagen zeg. Ik wist niet dat het weblog al zo lang online was.

Hoe dan ook ik kom hier graag. Altijd leuk om te zien wat voor onderwerp, of reacties er nu weer zijn.

Mijn favorieten gedeelte vind ik toch wel
Naw en Vruuger.
Altijd leuk om te zien hoe de stad er uit zag toen ik nog niet geboren was, of nog jonger was.
Ga zo door zou ik zeggen.
Ps ik wou nog 2 tickets naar Bahrein(de eilandjes) over maken, maar dan moet ik jullie weer even missen, en is er niets te lezen 😉 .
MVG
Vital

Beantwoorden

HARTELIJK GEFELICITEERD MET DE 1000STE DAG!!

Ik vond het erg leuk toen ik gehoolpen werd met de wwwww-vragen om zodoende bijna een ronde te hebben gewonnen.. helaas had ik het te druk met thuis, waardoor ik af en toe te laat was met reageren.. Ik vond het ook een hele eer om een eigen logje te krijgen toen ik ging trouwen. Wat was ik verbaasd dat ik foto’s van mezelf zag waarvan ik niet eens wist dat ze gemaakt waren.. haha!
Ik hoop dat de Weblog van Helmond nog lang zal bestaan, en dat we zeker die 10.000ste dag zullen gaan vieren!

Beantwoorden

Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik ben op jullie Weblog terechtgekomen door iemand die nogal fanatiek met het WWWWW-spel meespeelde en door haar ben ik ook een van de vaste spelers geworden. Dit is dan ook wel mijn favoriete rubriek. Het winnen van de laatste ronde en daarmee een tegel op de Catwalk of Fame was natuurlijk helemaal geweldig. Ga zo door en hopelijk maken we nog veel uitreikingen mee!!!!!

PS. ik heb vorige week een vakantie geboekt dus die tickets voor Dubai of andere kado’s houden jullie tegoed!!

Beantwoorden

@ Vitalnovitali | 3-2-08 om 14:24 Je hoeft ons niet te missen hoor in Barein, want daar hebben ze ook internet. 🙂

Beantwoorden

De 1000ste dag van het bestaan van de weblog is een felicitatie waard.In de beginperiode heb ik vaak gereageerd en al is dat de laatste maanden aanzienlijk minder,dat neemt niet weg dat ik trouw ELKE DAG even jullie weblog bezoek.
Ik wens de weblog van Helmond nog een lang bestaan toe.

Beantwoorden

@Diederik, Paul Smeulders, Ad, Noud, Vitalnovitali, Klorriemorrie, Ellen, J.E.Mulder: Bedankt voor jullie felicitaties en jullie mooie woorden.

Beantwoorden

Proficiat weblog.

Beantwoorden

Proficiat met de 1000ste dag . Dat is wel lang zeg. Op naar de volgende 1000 of 1500 is misschien mooier. Dat houden jullie toch nog wel vol he. Of niet?!!

Beantwoorden

@Marion en Helga:
Dank en 2500 dagen moeten we zeker halen, zeker sneller dan 10.000 dagen. 😉

Beantwoorden

Dat is best wel lang ja. Wat ik merk is dat ik via de weblog dingen leer over Helmond die ik anders niet snel te weten was gekomen. Ik geef dit adres regelmatig door omdat ik denk dat het nuttig en leuk is. Naw en vruuger scoort dan altijd hoge ogen.

Beantwoorden

Dag weblog,

Van harte gefeliciteerd! Koffers zijn uitgepakt, alles zo’n beetje opgeruimd na een weekje vakantie en weet je Weblog, wat ik dan doe? Even kijken op http://www.deweblogvanhelmond.nl… want deze log biedt zoveel variatie dat je dagelijks iets nieuws kunt bekijken. Ik hoop dat dan ook nog vele dagen te kunnen doen.

Een leuke herinnering aan de weblog van Helmond: We (vaste reageerders) hebben een keer zitten rijmen als reactie op elkaar waarbij ik in verwarring was over een reactie van iemand uit België waarbij ik dacht dat dat een vaste reageerder was…. of zoiets was het!

En uiteraard is de WWWWW-vraag elke keer weer heel leuk. De laatste tijd doe ik niet meer zo actief mee ivm tijdgebrek maar ik heb er in het verleden menig uurtje aan besteed. Heerlijk om te doen en ik ben daardoor leuke dingen te weten gekomen.

En dus weblog, vooral doorgaan !

Beantwoorden

@Angelique:
Bedankt voor je felicitatie. Dat je meteen na je vakantie even op de weblog ‘moet’ kijken, is een alleraardigst compliment.
We zullen doorgaan!

Beantwoorden

ook ik wil jullie nog feliciteren … ja ik heb de kwis altijd leuk gevonden maar ik heb er zo weinig tijd voor dat het steeds maar uitgesteld wordt om hier veel te hangen …..

af en toe kom ik nog wel eens wat lezen maar dan is er weer een vraag beantwoordt ….

ga zo door zou ik zeggen en tja al ben ik er niet dagelijks meer toch wandel ik nog eens binnen

Beantwoorden

@Angie:
Bedankt voor je felicitatie. En al kom je niet elke dag, die dagen dat je wel komt vinden we het ook leuk je te zien.

Beantwoorden

Van harte gefeliciteerd. Een beetje laat, maar toch. Ik had dit onderwerp bij vorige bezoeken gemist blijkbaar.
Wat ik mooi aan deze site vind is de vele verschillende onderwerpen. Niet alles vind ik altijd even leuk, maar vaak wel veel. Complimenten! Een website waar ik blij mee ben.

Beantwoorden

@Marijn:
Bedankt, goed te horen dat je tevreden bent met de weblog.

Beantwoorden

Helaas was ik niet in de gelegenheid om jullie te feliciteren met jullie 1000 dagen vanaf de 1ste log. Wel wil ik jullie alvast feliciteren met de 1111 dagen weblog wat morgen gaat plaatsvinden.Ik reageer niet vaak maar kom wel regelmatig een keer langs fietsen op de site om te lezen en alleen dat is vaak al leuk.

Beantwoorden

@Willion:
Dank. Scherp opgemerkt die 1111, we zouden zo’n mooi aantal anders zomaar zijn vergeten. En dat zou zonde zijn natuurlijk.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *